top of page

VHZ Rally 2023

We zijn verheugd om de foto's te presenteren van ons succesvolle evenement waar we de Vereniging Historische Vliegtuigen (VHZ) mochten verwelkomen!

 

Van 18 tot en met 21 mei (Hemelvaart) was ons vliegveld gevuld met de betovering van historische vliegtuigen uit vervlogen tijden. Het was een unieke gelegenheid waarbij liefhebbers van luchtvaarterfgoed de kans kregen om ongeveer 25 prachtige historische vliegtuigen in actie te zien en zelfs een vlucht mee te maken.

De verzameling vliegtuigen was een waar pronkstuk, met een verscheidenheid aan modellen die teruggaan tot de jaren 30 van de vorige eeuw tot aan de jaren 60. Onder de opvallende exemplaren bevonden zich Grunau Babies, Rhönlerches, KA-8en, Slingsby T21 en Sedberghs. Het was een unieke ervaring om deze nostalgische schoonheden hoog boven ons vliegveld te zien zweven.

Tijdens het evenement was L1 aanwezig om verslag te doen van deze bijzondere dagen.

Bekijk het verslag van L1 hier: L1 verslag.

Daarnaast kun je voor meer informatie over de Vereniging Historische Vliegtuigen (VHZ) terecht op hun website: VHZ website.

We willen graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van dit evenement. Het enthousiasme en de inzet van deelnemers, vrijwilligers en bezoekers hebben een onschatbare bijdrage geleverd aan de onvergetelijke ervaring die we hebben gedeeld. Jullie aanwezigheid heeft dit evenement laten schitteren.

Blijf op de hoogte van onze toekomstige avonturen en bijzondere gebeurtenissen. We kijken ernaar uit om jullie opnieuw te verwelkomen op ons vliegveld voor nieuwe en opwindende ervaringen.

bottom of page