ELZC: Eerste Limburgse Zweefvlieg Club

Gasten van de ELZC verwelkomen wij in ons clubgebouw

Welkom bij de ELZC

Komt u eens langs voor een zweefvlucht.

Bij de ELZC bent u van harte welkom

Ons clubgebouw is gevestigd in restaurant 'De lier', welke tot een van de mooiste van zweefvliegend Nederland mag worden gerekend. Met een uitgebreide menukaart staan de uitbaters 6 dagen per week (dinsdags gesloten) ter beschikking om uw bezoek te accommoderen.

Omgeving

Via Wandelgids-Zuid-Limburg zijn er diverse wandelroutes uitgestippeld die bij restaurant 'De Lier' starten, of er vlak langs lopen:

Gastvliegers

Zweefvliegers die per zweefvliegtuig op ons veld arriveren, moeten van tevoren contact met ons opnemen. Als de ELZC actief is, en dat is veelal op woensdag(middag), vrijdag, zaterdag en zondag, dient het veld via de radio opgeroepen worden op 123.50 MHz om informatie te krijgen. Krijg je geen gehoor op die frequentie, dan is er waarschijnlijk niemand aanwezig of Geilenkirchen AB is actief. Men dient dan contact op te nemen met 'Frisbee TWR' op 120.05 MHz.

Kom je over de weg naar Schinveld dan kun je van tevoren contact opnemen met:

Gastkampen

De ELZC bezit uitstekende faciliteiten voor het houden van clubkampen. Grenzend aan het vliegveld ligt een grote camping geschikt voor tenten en caravans. Water en electriciteit zijn op de camping aanwezig. Verder biedt de camping een wasgelegenheid met koude en warme douches.

Er zijn ruime campeermogelijkheden voor tenten en voor caravans. Ook beschikt de camping over warme douches en stroomaansluiting bij elke campingplaats. Elke dag kun je eten in het restaurant.

De ELZC beschikt over een over een hydraulische 4-trommellier die heel gemakkelijk te bedienen is. De kisten worden uit het veld gehaald met omgebouwde 'lelijke eendjes' waarvan wij er 3 bezitten. Er is een mogelijkheid om een aantal kisten binnen te stallen.


Een kamp organiseren op ons mooie veld? Neem contact op!