ELZC: Eerste Limburgse Zweefvlieg Club

ELZC vlag

Lidmaatschappen bij de ELZC

Lid zijn bij de Eerste Limburgse Zweefvlieg Club geeft niet alleen toegang tot de mooiste recreatieve luchtvaartsport, maar biedt ook veel gezelligheid in een hechte vereniging.

Wat biedt de ELZC ?
Op de eerste plaats biedt de ElZC natuurlijk zweefvliegen. Dit met een moderne vloot, degelijk materieel en in een veilige setting. De vlieglessen zijn gratis en worden gegeven door eigen instructeurs. Daarnaast bieden we veel gezelligheid en vriendschap. Na het vliegen stopt het niet: er is een moderne en goed uitgeruste camping bij ons vliegveld, waar leden gebruik van kunnen maken.

Wat verwacht de ELZC ?
Omdat zweefvliegen een teamsport is, wordt er een zekere inzet gevraagd van leden. Er wordt dan ook verwacht dat als je op een vliegdag wilt vliegen, je de hele dag aanwezig bent. Zweefvliegen kost daarmee relatief veel tijd ten opzichte van een andere sport: op deze pagina staat meer over wat zweefvliegen bij de ELZC inhoudt, en hoe een vliegdag er uit ziet.

Wat kost zweefvliegen bij de ELZC ?
Zweefvliegen kan al vanaf 80 euro per maand. Zie onze tarieven voor meer informatie over de kosten van zweefvliegen bij de ELZC.

Meer informatie over lidmaatschappen?
Vul onderstaand formulier in, en één van onze enthousiaste leden vertelt u graag meer over onze vereniging en de mogelijkheden die er zijn. Direct aanmelden als lid van de ELZC kan uiteraard ook: daarvoor gebruikt u het inschrijfformulier.

Direct aanmelden als lid via het inschrijfformulier

Informatie aanvragen


Naam
Woonplaats
Telefoon nummer
E-mailadres
Contact opnemen:
Informatie over:
Opmerking of vraag:

Voorwaarden om zelf te zweefvliegen

  • Maximale lengte: 1,95 m
  • Maximaal gewicht: 100 kg
  • Minimale leeftijd: 14 jaar