ELZC: Eerste Limburgse Zweefvlieg Club

ELZC vlag

Passagiersvliegdagen 2019

Passagiersvliegdagen op zondag 30 juni en 15 september 2019.

Dit jaar organiseren wij op zondag 30 juni en 15 september onze passagiersvliegdagen.

Normaliter kunt u via onze website donateursbonnen bestellen om een keer met ons mee te komen vliegen.

In verband met het geconcentreerd hoge animo om mee te vliegen voor dit seizoen en de mogelijkheden om deze passagiersvluchten gedurende reguliere vliegdagen af te handelen is het helaas tijdelijk niet mogelijk om donateursbonnen te kopen.

Daarom organiseren wij op zondag 30 juni en 15 september 2019 passagiersvliegdagen om de mensen die al een donateurskaart hebben aangeschaft zoveel mogelijk tegemoet te kunnen komen in hun wens om dit seizoen mee te kunnen vliegen.

Een lierstart kost € 50,- ook kunt u als u al in het bezit bent van een geldige donateursbon, deze op het veld bij ons inwisselen.

Vul het onderstaande formulier in om per donateursbonnen een tijdsblok te reserveren waarin u op een passagiersvliegdag wilt meevliegen:


Algemene gegevens


Voornaam
Achternaam

Op welke dag en tijd wenst u mee te vliegen?

Contact gegevens

Vul tenminste uw e-mail adres in.

Telefoon nummer
E-mailadres

Voorwaarden


  • De passagiersvliegdagen zijn ingedeeld in tijdsblokken om grote drukte op het veld te voorkomen wij zullen er dan naar streven u in dat blok te vliegen het kan echter zijn dat het een en ander uit loopt, u dient aan het begin van het gekozen blok aanwezig te zijn zodat wij u kunnen indelen voor een vlucht.
  • De vlucht is geheel op eigen risico. Daarnaast kunnen wij, gezien de weersafhankelijke sport, geen garantie geven voor de vluchtduur.
  • Indien wij u door (weers-)omstandigheden op de passagiersvliegdag geen vlucht kunnen aanbieden op de door u gekozen dag organiseren wij een extra passagiersvliegdag op zondag 22 september 2019 waarbij u dan in het zelfde tijdsblok wordt ingedeeld.

Voorwaarden om te kunnen zweefvliegen

  • Maximale lengte: 1,95 m
  • Maximaal gewicht: 100 kg
  • Minimale leeftijd 14 jaar